Alhamdulillah.. hari ni dah 15 FEB 2018 , tamatlah segmen blogwalking yang zati buat ni.
Terima kasih zati ucapkan kepada yang sudi join segmen ni. Dengan adanya segmen macam ni dapatlah kita tambah follower , naikkan traffic blog , dan yang penting dapat kenalan kawan baru.

Okay zati dah update senarai nama peserta yang join segmen ni. Jom lah ramai-ramai singgah menyinggah sesama blog dan saling follow memfollow.. Siapa yang zati ada terlepas pandang yang zati tak masuk dalam list atau zati tak follow lagi boleh komen kat sini okay..

Jum tengok senarai peserta ---> Senarai Nama Join Segmen Blogwalking by Zati