Assalamualaikum semua.
Zati rasa macam nak buat segmen bloglist lah. Memandangkan zati sekarang ada masa nak layan blog ni.. So agak kerap jugak zatu update.

Tujuan zati buat segmen ni untuk kita semua senang nak blogwalking sesama sendiri. Dan untuk tingkatkan view dan juga followers.

Hehe ada ke nak join ? Kalau ada alhamdulillah yang sudi join dan support zati.


Syarat nak join senang dan mudah je!

1. Follow Blog zati > Follow <
2. Follow GooglePlus zati > Follow <
3. Follow Intagram zati > Follow <
4. Follow Facebook zati > Follow <
5. Add blog zati dalam Bloglist korang
6. Buat entry bertajuk " Segmen Bloglist by Zati "
7. Copy banner diatas dan back link kan ke entry ni.
8. Tinggal kan link ENTRY , INSTAGRAM , FACEBOOK dan GOOGLEPLUS korang untuk zati follow balik di ruangan komen bawah ni.

Mudahkan syarat nye ? hehe

Apa yang best segmen ni?
 :: hmm zati rasa berbaloi kot segmen ni. Sebab semua peserta akan berada dalam bloglist zati selama 3 bulan tau! ::

Yang penting korang kena rajin update blog ye supaya senang kengkawan lain nak terjah blog korang nanti.
Insyaallah ada rezeki zati nak buat Giveaway pulak.

Boleh cek senarai nama peserta disini >>> SENARAI NAMA PESERTA <<<