Okay , nampak tak atas header tu zati tambah kan lagi 2 gadget. Cara nya :

1. Theme > Edit HTML > Tick Expand Widget
2. Cari code


<div id='header'><b:section class='header' id='header' maxwidgets='1' showaddelement='no'>
ATAU
<div id='header-wrapper'><b:section class='header' id='header' maxwidgets='1' showaddelement='no'>


3. Jumpa? Okay kalau jumpa baca penerangan ni dulu

MAXWIDGETS : Jumlah widget yang korang nak tambah
SHOWADDELEMENT : Menampilkan fungsi gadget yang korang tambah tu

4. Okay dah faham? Jom kita ubah coding ni
5. Korang tukar
 maxwidgets='jumlah korang nak berapa widget atas header tu'  showaddelement='yes'

Contoh Zati punya


6. Lepastu save! Korang pergi pulak kat Layout , korang tengok atas header tu mesti ada Add Gadget.

Selamat Mencuba!