Assalamualaikum

Malam ni zati saja blogwalking blog sahabat kita ni Azah . Dia ada update pasal Ranking Alexa.
Sejujur nya zati cakap, sepanjang zati berblog ni , tak pernah zati cek benda benda ni. Kat bawah ni keputusan ranking zati selama beberapa tahun zati berblogging. Memang tak pernah cek pon, terima kasih zati ucap kan pada Azah sebab buat entry pasal ni.



Ni lah result yang zati dapat bila cek ranking ni. So kalau korang nak cek jugak Ranking Alexa korang boleh pergi >> Ranking Alexa <<