Assalamualaikum

Sebelum ni blog stats mesti tak center kan , semua nya sebelah kiri. Cara nak center kan dia boleh tengok cara kat bawah ni :

1. Dashboard > Template > Edit HTML > Ctrl+F > Cari code bawah ni
Stats1
2. Jumpa ? Tengok bahagian tu banyak anak-anak code dia kan ? Korang tengok yang ni 
<b:includable id='main'> 
lepas tu korang tambah kan <center> kat bawah code tadi.

3. Lepas tu tengok code ni pulak 
</b:includable>
then korang tambahkan code </center> di atas code tadi ye.

Contoh Coding
4. Preview dulu baru save.