Untuk pertama kalinya Zati buat Giveaway ni. Harap ada yang sudi join ye. Disebab kan kita masih lagi dalam mood kemerdekaan, Zati buat satu Giveaway yang bertemakan "Semangat Kemerdekaan". Jutaan terima kasih juga zati ucapkan pada penaja-penaja yang sudi taja dalam GA ni.

Apa yang perlu untuk join GA ni? Senang je. Dalam GA ni zati nak korang buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan. Ikut kreativiti korang ye.

Syarat-syarat :
1. Follow blog , Like Facebook Page dan Add Google+ Zati -> Follow  ,  Google+ , Facebook Page
2. Follow Penaja Giveaway :-
• Follow blog dan Google Plus Abam Kie -> Follow , Google+
• Follow blog dan Like Facebook Page Gee -> Follow , Facebook Page
• Follow blog Siti -> Follow

Cara Penyertaan :
1. Copy banner diatas dan paste kan dalam entry korang , link kan ke sini.
2. Buat serangkap pantun 4 kerat tentang kemerdekaan mengikut kreativiti korang.
3. Tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni.

Mudahkan? Ajak kawan-kawan korang join GA ni biar meriah hehe. Giveaway ni akan tamat pada 17 September 2018 . Pemenang akan diumumkan pada 20 September 2018 dengan menggunakan random.

Senarai Hadiah :