KURANGKAN GOUT DAN ASID URIK DALAM BADAN

Gout adalah sejenis penyakit disebabkan berlebihan asid urik di dalam badan. Gout boleh menyebabkan kemudaratan dan kecacatan. Kurangkan kandungan asid urik dalam badan. Boleh buat  blood test   untuk melihat kadar asi…

Giveaway Novel #MengintaiAkuDiNeraka

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه (klik banner kalau nak join) Giveaway ini dianjurkan oleh  www.mohdnoorshawals.com  dengan ke…

BACKGROUND RANDOM

Assalamualaikum bloggers.. Ni zati ada beberapa image untuk background blog atau untuk apa-apa yang boleh mencantikkan blog korang. Ni je yang sempat cari dan save hehe.. Kalau korang suka just ambik je okay.. Cara ambil kor…

Pernah tak dengar pasal air kunyit campur asam jawa dan madu atau gula merah? Air kunyit ni sangat bagus dan berkhasiat untuk kecantikan dalaman dan luaran wanita berkesan juga untuk buangkan lemak dan kuruskan badan. Pendek kat…

JUS PERIA KATAK DAN EPAL HIJAU

JUS PERIA KATAK DAN EPAL HIJAU ELOK UNTUK MERAWAT CYST Bahan bahan yang kita perlukan ialah.. Y 1. Peria katak 2. Epal hijau 3. Madu aslit Caranya ialah.. 1. Bersihkan buah peria katak dan epal hijau. …

CARA MENGURANGKAN BACAAN KOLESTROL

Risau juga andai setiap kali jumpa doktor, bacaan kolestrol semakin meningkat. Namun kali ini anda boleh cuba cara tradisional untuk rawat kolestrol dengan menggunakan bahan yang mudah. Lagi bagus, jus ini juga membantu un…

SENARAI NAMA JOIN SEGMEN BLOGWALKING BY ZATI

Assalamualaikum korang.. Zati nak ucapkan ribuan terima kasih pada korang yang sudi join Segmen ni. Segmen ni Zati buat untuk kita tambah follower . Segmen ni masih berjalan lagi tau. Ni senarai yang join. Zati akan update dari …

MENGANTUK TAK KIRA MASA? KENALI PUNCA DAN CARA MENGATASINYA

Assalamualaikum readers.. Baca tajuk pon tetiba mengantuk kan? hehehe Zati sendiri pon kadang-kadang satu hari rasa lesu dan ngantuk yang terlampau. Nak kata tak cukup tidur , lebih dari 8 jam tidur nya. Yang hairan tu b…

Bestnya join GALS ,  hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss…

SEGMEN BLOGWALKING BY ZATI

Assalamualaikum Followers dan Bloggers 😊 Ada ke yang sudi join segmen Zati ni.. Ni pertama kali Zati buat segmen blogwalking ni.. Harap ada yang sudi join.. Sama-sama kita tambah Followers dan kawan-kawan.. Okay lah tak mau ci…

A SFRNFZL Giveaway

Saya suka berblogging kerana saya suka menulis ( menaip ) dan membaca. Walaupon kadang-kadang tak banyak idea tapi tetap nak post jugak sesuatu. Lagi pon dunia blog ni best sebab dapat tambah kawan-kawan,berkongsi cerita d…

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN

Review tentang blog CikYan : Blog ringan dan laju Suka gambar background tu bunga-bunga .. Nampak sweet ! Tak ada banyak iklan Blog kemas Azam tahun baru Zati : Nak stabilkan kewangan family Nak kurus <<…

 SEGMEN BLOGWALKING BY CIKYAN

Kite join Cik Yan ^^ Yang nak join klik banner okay

Pencarian Bloglist By Aqilah Shahirah

Jom join Segmen ni .. Nak join klik banner okay!

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Nak join GA pulak.. hehhee.. saja suka-suka. mana lah tahu ada rezeki kan..   APA YANG SAYA SUKA BACA DALAM BLOG SESEORANG Banyak perkongsian tentang info-info atau tips kesihatan dan kecantikkan. Suka kalau blog t…