TIPS : Ketahui 30 Tips Jimat Elektrik

Assalamualaikum , Selamat Tahun Baru semua.. Dah masuk tahun 2021 kan. Rasa nya cepat masa berlalu. Okey lah , pembukaan tahun baru ni zati share kan tips jimat elektrik , harap dapat membantu anda ye.. Tip Jimat Elektrik 1: Pa…

SEGMEN : Pencarian Bloglist By Zati Tamat!

Assalamualaikum. Alhamdulillah, tamat sudah segmen yang zati buat ni, tak sangka sambutan nya menggalakkan.. Zati ucapkan jutaan terima kasih pada yang sudi join tu , dan kesemua peserta yang join tu Zati akan masuk kan dalam s…

Movie Review : Tenet

Tenet ialah sebuah filem aksi tulisan dan arahan Christopher Nolan dengan lakonan John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine serta Kenneth Branagh. Kisahnya tentang seorang ejen ra…

Makanan Yang Perlu Dielakkan Dalam Diet

Dah nak habis tahun 2020 ni , yang mana berazam nak kurus tu dah tercapai ke? hehehe  . Kalau zati hanya tinggal " azam" je la . Tapi Insyallah , nak cuba kuatkan semangat juga nak kurus! Bukan nya sebab nak cantik , …

Segmen Pencarian Bloglist Letopss By Eza Boom Boom

Assalamualaikum. Cuti hujung minggu ni zati blogwalking blog-blog yang join Segmen zati tu, sekali jumpa segmen ni, so ,zati pun join lah , tamat nya malam ni ya!Nasib sempat. Korang nak join tu, boleh klik banner tu. Syarat un…