29 Best Blogs You Need To Follow in 2021

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021 | Menarik kan bila baca tajuk artikel kali ini.Kali ni Zati nak senaraikan top blogger Malaysia tahun 2021.Jom tengok list nya dibawah ni. Ini adalah senarai blogger Malaysia yang terke…

Adsense Ad Code Converter

Ad Converter ni adalah untuk convert kan code iklan adsense korang tu. Sebab nya, ada sesetengah blog, bila dah masukkan code iklan tu, tapi iklan tak muncul kat page korang kan? Mungkin sebab code dia problem. Bila dah convert …

Rahsia Keperibadian Pada Tubuh

Setiap manusia mempunyai bentuk tubuh yang berbeza.Begitu juga dengan keperibadian seseorang juga berbeza-beza.Tapi, bagaimanakah cara untuk kita mengetahui keperibadian seseorang dengan hanya melihat pada tubuh? Ada juga yang bo…

12 Fungsi Google yang Mungkin Anda Belum Tahu

12 Fungsi Google Yang Mungkin Anda Belum Tahu | Google bukan sahaja digunakan untuk ejen carian, tetapi ianya ada fungsi "tersembunyi" yang mungkin ramai belum tahu atau dah tahu.Ada banyak fungsi google yang mungkin k…

10 Aneka Jenis Resepi Kek Paling Sedap

Mencari resepi kek yang boleh dicuba? Tidak dinafikan, kek menjadi pilihan ramai dikalangan semua golongan. Kek sering menjadi pencuci mulut pilihan selepas makan di majlis-majlis upacara, terutamanya majlis perkahwinan, ulang ta…