Cara Mudah Isi Info Tax Di Google Adsense Malaysia (Bloggers/Youtubers)

Assalamualaikum semua.Korang dah selesai isi ke info tax dalam adsense tu? Kalau belum, lebih baik cepat isi atau update tax info korang tu.Kalau korang buka laman adsense korang, mesti korang akan ada dapat info tax ni di bahagi…

Side Income Dengan Aplikasi JAG!

Sebut je side income mesti ramai yang berminat kan? Yelah, sape yang taknak tambah pendapatan kan.Zati yakin messti ramai yang dah tahu tentang aplikasi JAG ni. Aplikasi JAG ni adalah satu platform dimana kita hanya perlu tengok …

Drama TV3 - Covid Oh Covid (Full Episod)

'Covid Oh Covid'disiarkan di slot Lestary TV3. Dibintangi oleh Umie aida, Nora Danish, Tony Eusoff, Adibah Noor, Tiz Zaqyah, Nabila Huda dan ramai lagi. Drama arahan Izuan Mokhtar, terbitan Rumah Karya Citra. Bersiaran mu…

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021 | Menarik kan bila baca tajuk artikel kali ini.Kali ni Zati nak senaraikan top blogger Malaysia tahun 2021.Jom tengok list nya dibawah ni. Ini adalah senarai blogger Malaysia yang terke…

Adsense Ad Code Converter

Ad Converter ni adalah untuk convert kan code iklan adsense korang tu. Sebab nya, ada sesetengah blog, bila dah masukkan code iklan tu, tapi iklan tak muncul kat page korang kan? Mungkin sebab code dia problem. Bila dah convert …