Paranormal


Gambar Google

Korang minat paranormal tak? Zati meman minat sangat tengok paranormal ni. Kalau dulu selalu tengok orang putih punya. Tapi sekarang ni kat Malaysia pon dah banyak dah team paranormal ni. Zati selalu tengok kat facebook sebab diorang buat live.

Memang best. Seram tu ada lah jugak. Kadang tu ada jugak cuak nya sebab bila "benda" tu muncul. Bukan niat diorang sengaja nak menganggu makhluk tu. Tapi lebih kepada merungkai tentang kewujudan makhluk tersebut.

Antara team-team yang selalu zati tengok live diorang ni Aktivator Crew Paranormal , JMCJH , Explore Revenge Hunter dan banyak lagi sebenarnya team paranormal Malaysia ni. Korang boleh cari kat Facebook.

Anta team yang zati selalu tengok tu , yang aktif sekarang ni team Aktivator Crew Paranormal. Diorang punya live memang best. Sebab memang akan nampak real "benda" tu. Kat bawah ni zati kongsikan beberapa video penampakan makhluk tersebut.



Ni antara video yang jelas penampakan nya. Banyak lagi video yang jelas. Kalau korang nak tengok full video , korang boleh pergi kat page diaorang. Team lain pon banyak juga video yang jelas penampakan nya. 

Harap korang layan lah ek! Oh ye sebelum lupa , kalau korang tengok video paranormal ni , secara live ke atau apa pon lah , zati saran kan pakai EARPHONE ye! Sebab kebanyakan nya diorang ni menyeru. Karang kalau korang biar loud speaker kat rumah korang pulak muncul nye.

Post a Comment

3 Comments

  1. seram sejuk kalau cerita pasal paranormal ni. hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha tak suka benda paranormal ni

    ReplyDelete
  3. alamak. muncul kat rumah???!!!
    hadoi lah, zetty. seram!!!
    aida ni penakut no 1. tak berani nak tgk semua ni.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila berikan komen anda. Jemput follow blog ini ye!