Showing posts with the label PersonalShow all
Giveaway Vektor 2.0 By Cuya

Assalamualaikum. Harini Zati nak join satu giveaway dari Cuya. Korang yang  belum join, klik banner dibawah dan join ye. Kita support rakan-rakan bloggers yang lain. Syarat untuk join pun mudah je. Tarikh tutup 3 MAC 2021.

Giveaway by Blog Tangan Gebu

Assalamualaikum , Zati join satu giveaway dari Blog Tangan Gebu , syarat nya tersangat lah mudah , dan hadiah-hadiah pun menarik! Yang belum joim , jom kita ramai-ramai meriahkan giveaway ni. Klik je banner tu okay! Sebab zati …

Segmen Pencarian Bloglist Letopss By Eza Boom Boom

Assalamualaikum. Cuti hujung minggu ni zati blogwalking blog-blog yang join Segmen zati tu, sekali jumpa segmen ni, so ,zati pun join lah , tamat nya malam ni ya!Nasib sempat. Korang nak join tu, boleh klik banner tu. Syarat un…

SEGMEN : Pencarian Bloglist By Zati ( Hampir Tamat)

Dibawah ni zati senaraikan blogger yang join , so, boleh lah korang blogwalking antara satu sama lain. Yang mana belum follow zati, jemput follow ye. https://ikashoid.blogspot.com/2020/11/segmen-pencarian-bloglist-by-izatie.html…

Terpilih Sebagai Salah Seorang Pemenang!

Alhamdulillah , setelah sekian lama tak join mana-mana giveaway , Zati terpilih salah satu pemenang diantara giveaway yang zati join. Rezeki hujung tahun !  Okay , zati ada join satu giveaway yang diberi tajuk Giveaway Never Grow…

SEGMEN : Pencarian Bloglist By Izatie Salim

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum , setelah kian lama tak update blog, Zati nak buat satu segmen untuk aktifkan balik blog ni. Diharap ada yang sudi join ye. Bloglist ni akan kekal selama setahun. Zati takde …

Giveaway Never Grow Up

Klik Banner Untuk Join Assalamualaikum , lama betul rasanya tak join mana-mana Giveaway. Harini Zati nak join satu Giveaway yang dianjurkan oleh sekumpulan anak muda yang menghasiklan seni video bertemakan prank. Ianya tujuan unt…

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Klik Banner Untuk Join Assalamualaikum , harini Zati join satu segmen dari rakan blogger iaitu Sayidah Napisah . Korang yang belum join lagi tu dijemput join sama okay! Baca syarat dibawah ni :  Syarat Penyertaan : …

Giveaway The Berkat Di Mialiana.com

The Berkat ( theberkat.com ) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40. Siapa itu golongan B40? Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mer…

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)

Assalamualaikum , jom kita ramai-ramai meriahkan segmen dari YEASLMN  ni. Korang yang belum join lagi tu , cepat-cepat join okay! Boleh baca syarat penyertaan kat bawah ni. Syarat Penyertaan : 1. Buat 1 entri bertajuk…

Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner

Klik Banner Untuk Join Assalamualaikum Harini Zati nak join satu GA dari Sis LZ  . Korang yang belum join tu, jom join! Sama-sama kita meriahkan GA ni. Klik je banner tu okay!

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Jemput sama-sama meriahkan. Seperti yang mama ada beritahu dalam post sebelum ni, mama ni adalah sejenis yang suka blogwalking. Dan sesiapa yang ada di bloglist mama biasanya akan…

55 Hari Segmen Bloglist #2 2019 Nurul Najihah

Klik Banner Untuk Join Jom join Segmen ni..  Syarat Penyertaan : Follow blog  THIS LITTLE LIGHT OF MINE .  Buat entri dengan bertajuk " 55 Hari Segmen Bloglist #2 2019 Nurul Najihah " Jangan lupa backlink …

Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 1 Disember 2018 , iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga hari esok, 10.00 pagi…

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Jom join Giveaway ni. Korang just klik banner tu okay!

Segmen Blog Review 2018

Jom join segmen dari Shuhaida ni. Korang klik je banner tu okay!

 #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal

Klik Banner Untuk Join Assalamualaikum semua , Jom join giveaway dari rakan blogger ni. Syarat nya mudah dan simple. Hadiah pun menarik! Jom baca syarat serta hadiah nya : - Assalamualaikum dan salam sehati sej…

LAZADA 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here!

LAZADA 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE    |  Lazada ni memang terbaik lah! Sebab nya selalu buat SALE , dan yang paling best Lazada ni selalu buat contest dan giveaway tau. Contest untuk para blogger pun La…

Segmen Saya Nak Buku Free By Cuya

Assalamualaikum korang! Fuh lama jugak tak update blog ni. So harini Zati join satu segmen ni dari Cuya . Korang yang belum join tu jom lah join kita meriahkan segmen ni. Jom tengok syarat dan hadiah nya. Klik banner untuk jo…

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

SYARAT - SYARAT ; 1. Follow blog shfyqhazhr - ( click here )  *wajib 2. Follow ig & FB -   @shfyqhazhr  |  Shafyqah Azahar  * takwajib 3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQ…