Showing posts with the label InfoShow all
Khasiat Buah Avocado

Khasiat Buah Avocado |  Buah avokado berasal daripada pokok avokado yang secara saintifiknya dikenali sebagai Persea Americana.Walaupun rupanya kurang menarik, buah avokado mempunyai bermacam khasiat untuk kesihatan manusia seper…

Makanan Yang Perlu Dielakkan Dalam Diet

Dah nak habis tahun 2020 ni , yang mana berazam nak kurus tu dah tercapai ke? hehehe  . Kalau zati hanya tinggal " azam" je la . Tapi Insyallah , nak cuba kuatkan semangat juga nak kurus! Bukan nya sebab nak cantik , …

Madu VS Cinnamon aka Kulit Kayu Manis???

MADU vs KULIT KAYU MANIS | Mesti ramai yang tak pernah terfikir, kadang tu, tak pernah terbayang pun dua benda ni boleh dicampurkan, dan apa pula khasiat nya. Ramai yang dah sedia tahu tentang kebaikan madu dan kulit kayu man…

TAHNIAH!! Noryn Aziz Juara Gegar Vaganza Musim Ke-5

GEGAR VAGANZA MUSIM KE-5 | Tahniah diucapkan kepada Noryn Aziz yang dinobatkan sebagai juara GV5. Memang persaingan sengit dan mantap GV kali ni. Kesemua peserta hebat-hebat semuanya. Noryn Aziz ni mempunyai suara yan…

Selesai untuk penamaan KWSP

Assalamualaikum Korang dah letak penama ke untuk KWSP korang? Zati dah selesai dah. Sekarang ni online je. Borang-borang semua korang boleh online je, so tak payah nak beratur kat kaunter untuk ambil borang. Sebelum koran…

Amalina

Assalamualaikum Hai korang! Sebelum tu zati nak ingatkan pada yang belum join GA yang zati buat tu, jom lah join.. Invite kawan-kawan ye. Klik je sini -> Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka" Okay lah, …

Kerjaya Cuckoo ( Full Time / Part Time )

Assalamualaikum Zati mencari kepada sesiapa yang ingin menambah pendapatan keluarga dan menambah duit poket. Kenapa CUCKOO? Sebab di CUCKOO , korang boleh kerja secara part time atau full time. Masa dan tempat terpulang…