Showing posts with the label TipsShow all
5 Tips Deko Rumah Kecil Nampak Luas & Mewah

Tips Deko Rumah Nampak Mewah | Memiliki sebuah kediaman yang cantik sudah menjadi impian stiap orang termasuk saya sendiri. Tidak kisah rumah kecil atau besar, di bandar atau kampung, rumah adalah tempat untuk kita berlindung da…

Tips Memilih Sunblock Atau Sunscreen Yang Tepat

Sunblock atau Sunscreen adalah untuk melindungi kulit dari sinaran UV mungkin telah menjadi salah satu senarai runcit anda setiap bulan. Walau bagaimanapun, jumlah produk tersebut di pasaran boleh membuat anda bingung memilih pro…

Tips Keluarga Bahagia Dalam Islam

Tips Keluarga Bahagia Dalam Islam | Sebut tentang keluarga bahagia ianya impian semua orang terutama yang dah berkahwin. Dan dalam berumahtangga pula, ianya menjadi satu medan untuk kita belajar saling menghormati , saling me…

TIPS : Ketahui 30 Tips Jimat Elektrik

Assalamualaikum , Selamat Tahun Baru semua.. Dah masuk tahun 2021 kan. Rasa nya cepat masa berlalu. Okey lah , pembukaan tahun baru ni zati share kan tips jimat elektrik , harap dapat membantu anda ye.. Tip Jimat Elektrik 1: Pa…

5 Simple Ways To Get And Stay Happy ( Happiness Hacks )

HAPPINESS | Everyone seems to want it and people spend their lives searching for it... yet it often seems hard to find. For many people in today’s world, happiness is an elusive goal. These happiness hacks range from the simp…

TIPS : Cara Mudah Untuk Cuci Rambut Gaya Salun !

Assalamualaikum Mesti ramai yang rajin ke salun untuk cuci rambut kan ? Sebab bila cuci di salun , rasa best bila dia dok garu-garu kepala kita tu kan . Bagi Zati, memang layan juga lah kalau cuci rambut kat salun tu, …

Durian oh Durian! Tips Memilih Durian

Assalamualaikum Sekarang ni bila zati buka facebook je, penuh kat wall tu update pasal durian. Alahai terliur tau! Ni salah satu buah yang paling zati minat. Kalau betul-betul sedap , 3 biji pon sekali zati boleh hadap h…

TIPS : Pengurusan Peti Ais

Gambar Google Assalamualaikum Harini nak sembang pasal peti ais. Setiap rumah sekarang ni memang dah wajib mesti ada peti ais kan? Sebab dah jadi keperluan harian kita. Tapi tahu tak korang yang peti ais pun ada cara pen…