Showing posts with the label BLOGGINGShow all
Cara Mudah Isi Info Tax Di Google Adsense Malaysia (Bloggers/Youtubers)

Assalamualaikum semua.Korang dah selesai isi ke info tax dalam adsense tu? Kalau belum, lebih baik cepat isi atau update tax info korang tu.Kalau korang buka laman adsense korang, mesti korang akan ada dapat info tax ni di bahagi…

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021 | Menarik kan bila baca tajuk artikel kali ini.Kali ni Zati nak senaraikan top blogger Malaysia tahun 2021.Jom tengok list nya dibawah ni. Ini adalah senarai blogger Malaysia yang terke…

Adsense Ad Code Converter

Ad Converter ni adalah untuk convert kan code iklan adsense korang tu. Sebab nya, ada sesetengah blog, bila dah masukkan code iklan tu, tapi iklan tak muncul kat page korang kan? Mungkin sebab code dia problem. Bila dah convert …

Top 28 Lifestyle Bloggers in Malaysia in 2021

Top 28 Lifestyle Bloggers in Malaysia in 2021 | Sebut sahaja lifestyle bloggers, salah seorang nya adalah Zati sendiri. Zati suka berkongsi tentang tips kesihatan, blog tutorial, parenting, resepi dan pelbagai lagi. Lifestyle Si…

10 The Best Color Tools Web Design

WARNA memainkan peranan yang paling penting dalam sesebuah website atau blog. Sebab, dengan warna lah kita dapat menarik perhatian para pengunjung atau pembaca di sesebuah laman. Tapi, bermain dengan warna ni mesti ada tekn…