Tukar Domain


Assalamualaikum 

Sihat ke semua ? Dah masuk 16 Ramadhan dah kita, rasa cepat je masa berlalu kan. Dah siap ke persiapan raya korang ? Zati ala kadar je tahun ni. 

Zati nak minta pendapat dan pengalaman korang tentang domain ni. Zati nak beli domain (cadangnye lah)
Tapi zati tak tahu nak beli kat mana, maksud zati website mana yang okay. Sebab zati survey dah lama dah, tapi tu lah banyak sangat kat google tu. Tak tahu pilih mana satu. 

Ikut kan zati nak yang murah je. Yang zati tak tahu sekarang ni, cara nak beli nya, macam mana pilihan nya, dan macam mana nak tukar ke url blog ni. Zati minta tolong dengan korang yang mana ada pengalaman tu boleh tak share kat zati. Harap sangat. 

Terima kasih korang .

Post a Comment

8 Comments

  1. Hi kak Zati. Mai beli dengan NetKL, so far banyak review positif dari orang. Paling penting murah dan mudah. RM55 siap pemasangan, sedar-sedar dah ada domain, semua dia buat. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke? Bayaran dia setiap bulan atau tahun? Mcm menarik.. Tq tau bg info. 😊

      Delete
    2. setahun hehehe tolong jawab, goodluck zati! semoga dapat pakai domain sendiri

      Delete
  2. beli dengan NetKL kak sebab kita bayar je harga nanti dia buatkan semua. Cepat & mesra pelanggan.

    ReplyDelete
  3. kite takde pengalaman tu.. masih selesa yang blogspot hehe mungkin satu hari nanti..

    ReplyDelete
  4. domain aida RM50 setahun.
    ada yg lebih murah, zetty.
    cuba google. aida punye ni yg lama.
    malas nak tukar. dataKL.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila berikan komen anda. Jemput follow blog ini ye!