Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai


Klik untuk join
Hai korang!
Jom join GA ni. Klik je banner tu ye..

SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY:
  1. Mestilah merupakan rakyat Malaysia. Sbb hadiah akan dipos hanya dalam Malaysia sahaja.
  2. Buat satu entry bertajuk Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai 
  3. Dalam entry tersebut, letakkan gambar banner kat atas dan sila backlink ke entry ini. Dah publish, tinggalkan url penyertaan korang kat ruangan komen di bawah.
  4. Wajib follow blog ini iaitu: http://www.bajuwarnacoklat.com

PENYERTAAN AKAN TERBATAL SEKIRANYA:
  1. Jumlah peserta kurang daripada 10 orang.
  2. Banner tidak dibacklink kan ke entry ini/ tidak disertakan url entry ini dalam entry yang korang buat.

PEMILIHAN PEMENANG:
Terdapat dua kategori pemenang yang dicari iaitu,
  1. KATEGORI RANDOM- Dalam entry korang letak je banner, backlink, publish dan kasi url penyertaan korang tu kat ruangan komen di bawah. Simple dan mudah.
  2. KATEGORI KREATIF- Sama macam kategori random, cuma letakkan dalam entry tu, tips atau nasihat korang kepada ibu-ibu yang sedang mengandung di luar sana. Utk org yang tengah pregnant tau. Bukan utk orang yang nak pregnant. Hehee. Kesemua mereka yang bagi tips dan nasihat ni, aku akan buat satu entry khas dan kumpulkan tips korang tu semua beserta dengan url penyertaan korang tu. Tak kisah lah tips seperti jangan panjat gunung ke, kurangkan minum ais ke, atau apa-apa saja lah. Hehe. Terpulang nak kongsi berapa tips pun. Nak kongsi satu tips saja pun boleh.

Jemput join yee korang. Hehehee. Harap ramai lah yang sudi join..
Tarikh tamat giveaway: 18 OKTOBER 2018
Giveaway akan berlangsung selama sebulan. 

Post a Comment

2 Comments

  1. good luck
    singgah sini
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  2. Good luck..Dr GA yg sama... =)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila berikan komen anda. Jemput follow blog ini ye!