Klik Banner Untuk Join
Assalamualaikum semua ,

Jom join giveaway dari rakan blogger ni. Syarat nya mudah dan simple. Hadiah pun menarik! Jom baca syarat serta hadiah nya : -



Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ini sukacitanya Zumal lancarkan #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal bersempena ulangtahun ke 7 penubuhan blog www.duniazumal.com ini. Selain itu #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal adalah sebagai tanda penghargaan buat semua folowers blog Zumal. Giveaway ini bakal berlangsung selama sebulan dari 1 November 2018 sehingga 30 November 2018. Syarat-syarat giveaway Zumal sangat mudah. Syaratnya adalah seperti berikut:

  1. Buat entri khas bertajuk #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal beserta banner giveaway di atas dan backlink ke entri giveaway ini
  2. Follow blog www.duniazumal.com
  3. Follow blog viralfoodblog.blogspot.com
  4. Follow instagram www.instagram.com/duniazumal
  5. Follow instagram www.instagram.com/perliscuckoo
  6. Like page www.facebook.com/duniazumal
  7. Like page www.facebook.com/BloggerUtara
  8. Like page www.facebook.com/viralfoodmalaysia
  9. Like page www.facebook.com/Cuckoo-Perlis-442840102874775/
  10. Subscribe www.youtube.com/user/zumal84
  11. Follow twitter www.twitter.com/duniazumal
Senang je kan? Ada 11 je syaratnya. Dah tau syarat mesti nak tau hadiahnya pula kan. Antara hadiah yang bakal menjadi rebutan ialah:

  1. Wang tunai RM30 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  2. Wang tunai RM20 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  3. Eye Shadow The Rock Nudes Maybelline + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  4. Aloe Vera Gel Au Fairy + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  5. Top up RM10 + dimasukkan dalam bloglist khas X 1 pemenang
  6. Dimasukkan dalam bloglist khas X 5 pemenang
Sila masukkan link entri penyertaan korang di dalam ruang komen di bawah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org. Keputusan rasmi akan dikeluarkan pada 10 Disember 2018. Selamat mencuba.

#Selain itu peserta mestilah blogger beralamat di Malaysia
#kepada rakan-rakan blogger yang tiada fb, ig, twitter dan youtube korang dikecuali melengkapkan syarat-syarat berkaitan tersebut

10 Comments

  1. Good luck ya..dah join jg

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi turut serta, semoga berjaya yer

    ReplyDelete
  3. all the best untuk semua yg join ^_^

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Semoga berjaya.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/11/7yearsanniversarygiveaway-dunia-zumal.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila berikan komen anda. Jemput follow blog ini ye!