FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner


Nak join GA pulak.. hehhee.. saja suka-suka. mana lah tahu ada rezeki kan..




 APA YANG SAYA SUKA BACA DALAM BLOG SESEORANG


  1. Banyak perkongsian tentang info-info atau tips kesihatan dan kecantikkan.
  2. Suka kalau blog tu ada tentang resepi.Sebab saya suka masak,kadang-kadang tak tahu resepi just cari je.Nak tanya mak,mak dah takde :(  so harap dari kawan-kawan blogger lah.
  3. Suka baca petua-petua yang kadang-kadang orang yang seusia kita ni tak tahu pon petua tu sebab ianya petua orang dulu-dulu.
Hmmm rasanya ni lah saje hehe..
Okay,korang nak join just klik banner ye..

Post a Comment

7 Comments

  1. Salam perkenalan dihulurkan..
    Terima kasih kerana sudi join giveaway LZ.
    Good luck Zetty.. ;-)

    ReplyDelete
  2. Selamat maju jaya, zetty.
    Yes, abam kie setuju nk tukar2 link dgn zetty.
    Nanti malam abam kie update blog list, ok? Thanks!

    ReplyDelete
  3. Kami join jugak, goodluck :)
    herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  4. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila berikan komen anda. Jemput follow blog ini ye!