بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum , setelah kian lama tak update blog, Zati nak buat satu segmen untuk aktifkan balik blog ni. Diharap ada yang sudi join ye.

Bloglist ni akan kekal selama setahun. Zati takde had kan berapa orang yang layak. Sebab Zati akan masukkan semua nama-nama yang join tu. Maklumlah, musim-musim wfh ni kan.. 

Bila adanya bloglist ni senang la zati nak tengok kawan-kawan update, senang nak blogwalking.

Step nya tersangatlah mudah, hanya buat satu entry tentang segmen ni, copy dan paste kan banner diatas dalam entry korang.. lastly, komen link penyertaan korang kat bawah ni ye..

Tarikh tutup : 31 Dec 2020