CARINA Malaysia Lancarkan Kempen "We Care, We Love" 2023

Advertisement

CARINA Malaysia Lancarkan Kempen "We Care, We Love" 2023

CARINA Malaysia Lancarkan Kempen "We Care, We Love" 2023 | Tisu merupakan satu keperluan untuk setiap orang atau untuk seisi rumah. Terdapat pelbagai jenis tisu seperti tisu dapur, tisu basah, tisu muka dan pelbagai lagi. Tisu Carina didatangkan dalam pelbagai saiz, daripada pembungkusan yang kecil sehingga yang lebih besar, menjadikannya sesuai untuk digunakan oleh individu mahupun seisi keluarga.

Jika korang suka shopping tisu untuk keperluan diri atau rumah,apa kata korang cuba jenama yang menitik berat tentang kesihatan dan kebersihan. CARINA 2023 berazam untuk bergerak ke hadapan mengikut peredaran zaman dan terus maju selepas pandemik. Konsep baharu telah dihasilkan dengan tema "We Care, We Love". CARINA menghasilkan produk berkualiti tinggi akan mempengaruhi dan menghasilkan penjagaan dan kasih sayang yang lebih baik untuk keluarga.

 • Menggalakkan kesedaran kebersihan, mewujudkan persekitaran yang sihat dan mengurangkan pencemaran
 • Menjaga kulit anda dengan menyediakan 100% kapas tulen semulajadi yang mesra kulit
 • Pengeluaran tempatan untuk meningkatkan pemulihan ekonomi
 • Khusus untuk memenuhi keperluan dan kehendak orang Asia Tenggara
 • 4 siri untuk memenuhi permintaan pasaran

Carina mempunyai 4 siri utama 


Penjagaan Kecantikan (Beauty Care) – Siri Tisu Kering Carina diperbuat daripada 100% PURE VIRGIN PULP untuk memastikan kebersihannya, menjadikan ia lembut dan selamat digunakan pada kulit, termasuk kulit sensitif, dan Siri Kapas yang diperbuat daripada 100% PURE COTTON yang sesuai untuk kegunaan kecantikan kerana ia bersifat hypoallergenic dan tidak akan menyebabkan iritasi dan kerosakan kulit kerana kapas yang digunakan adalah bahan semula jadi yang asli.

Penjagaan Bilik Mandi (Toiletries Care) – Tisu Bilik Mandi dengan 3 lapisan, menjadikan ia lebih kuat dan lembut untuk digunakan.


Peralatan Dapur (Kitchenware) - Siri Tisu Dapur menjadikan permukaan dapur dan peralatan bersih, berkilat dan bebas calar. Ia membantu membersihkan kaunter dapur dan peralatan serta menyental tumpahan cecair.


Penjagaan Kesihatan (Health Care) – Siri Tisu Basah mengandungi 99% air, bebas paraben yang tidak menyebabkan sensitiviti kulit dan alahan.

Selain itu, Carina juga boleh diperoleh dalam siri lain, seperti Tisu Basah, Kapas Muka, Putik Kapas, Kapas Gulung dan banyak lagi. Tekstur Carina Wipes yang lembut, sesuai digunakan untuk pembersihan dan pembasmian kuman bagi menanggalkan kotoran atau cecair dari kulit atau permukaan. 

Rangkaian Carina Cotton pula juga diperbuat daripada kapas asli, lembut, tahan lasak dan mempunyai kadar penyerapan yang tinggi sesuai untuk kegunaan peribadi dan juga penjagaan bayi. Rangkaian produk yang luas daripada Carina ini dapat memenuhi keperluan harian anda untuk mengamalkan gaya hidup yang lebih baik, bersih dan sihat.

Pembungkusan sederhana Carina Handkerchief Tissue menjadikannya ideal dan sesuai untuk kegunaan harian. Sementara itu, Carina Wallet Tissue dengan pembungkusan yang mengikut trend masa kini, juga membolehkan anda menggunakannya sebagai on-the-go wallet atau dompet harian anda.


Tentang Carina


Untuk pengetahuan semua Carina ditubuhkan pada tahun 2009 sebagai pengeluar tisu pertama Malaysia bagi memenuhi permintaan negara tropika tersebut. Penghasilan tisu Carina yang menggunakan hanya 100% pulpa dara dan 100% kapas tulen asli membolehkan Carina memberikan keselesaan kepada orang ramai disamping mengekalkan standard kualiti produk. Ia adalah pilihan terbaik untuk mereka yang berkulit sensitif kerana produk yang dihasilkan oleh Carina tidak mengandungi sebarang komponen kitar semula, justeru menjadikannya lembut pada kulit dan tahan lasak.

Carina dicipta untuk penduduk Asia Tenggara yang terkenal dengan pulau-pulau yang indah, restoran ternama, masakan yang lazat dan pedas serta pelbagai budaya. Dengan iklim subtropika yang lembap di rantau ini, Carina percaya tisu berkualiti tinggi adalah penting dan sangat berguna kerana ia lebih bersih, mudah dan mesra keluarga, serta untuk kegunaan sendiri. Selain itu, tisu Carina juga mesra alam kerana ia larut dalam air, melindungi bukan sahaja anda tetapi juga alam sekitar.

Bertempat di Lembah Klang, Malaysia, produk Carina dihasilkan dan diedarkan di seluruh Malaysia terus kepada pengguna. Oleh itu, di sebalik kualiti produk Carina yang baik, harganya turut berpatutan untuk setiap lapisan masyarakat.

Di manakah anda boleh mendapatkan produk Carina?

Majoriti produk Carina boleh diperolehi di pasaraya mahupun atas talian (Online). Aeon Big, Aeon Wellness, Econsave, Mydin, NSK, Hot Mart dan farmasi adalah beberapa peruncit luar talian. Pada masa yang sama, anda juga boleh mendapatkan Carina menerusi platform e-dagang rasmi mereka dan produk akan dihantar terus di depan pintu rumah anda! Kini, sangat mudah untuk membuat pembelian melalui Shopee dan Lazada.


Offline


 • Aeon Big,
 • Aeon Wellness,
 • Econsave,
 • Mydin,
 • NSK,
 • Ascen+ Pharmacy,
 • MiX Store,
 • PotBoy Groceries,
 • C-Mart Penang, Kedah, Perlis
 • Ceria 99 Penang, Kedah, Perak
 • Family Stores Seremban
 • Family Stores Melaka
 • Oppa Mart Melaka & Seremban
 • Nirwana Maju Johor, Pahang, Terengganu, Kelantan
 • Target Supermarket Johor
 • Song Mart Malaysia Johor
 • Pasaraya Hwa Thai Johor


Online


Untuk maklumat lanjut, hubungi Carina melalui wangzhengcarina@gmail.com. Ikuti Carina Malaysia di platform berikut untuk perkembangan terkini, info-info kesedaran kebersihan dan pengumuman menarik yang lain.

Carina Gift BoxSelain produk, di dalam Carina Gift Box, terdapat juga:
 1. Shop online voucher Shopee Carina official Store RM 5 voucher
 2. Review & Win campaign flyer 
 3. Carina Surprise Ang-pao sehingga RM88 melalui TNG

Sebagai info korang, di pasaran, Carina Gift Box Set TIDAK termasuk
 1. Carina Kitchen Roll (boleh dibeli di kedai fizikal atau online)
 2. Carina Limited Edition We Love We Care Bag (GWP dengan pembelian RM 40 dan ke atas)

Dimana boleh dapatkan Carina Gift Box?

Aeon Big (Cawangan terpilih)
Mix Store (Cawangan terpilih @ IOI City Mall)
Hot Market @ Berjaya Times Square
Tong Hup Trading, Melaka

CARINA Review & WIN


Pada yang dah beli Carina gift box set ni, korang layak join Carina Review & Win.

Cara Menyertai

 1. Muat naik Foto/VIDEO Ulasan pengalaman anda dengan MANA-MANA produk siri CARINA di Facebook/Instagram/ Tiktok
 2. Beritahu kami sebab anda akan mengesyorkannya & tag @CARINA rasmi Facebook / Instagram / Tiktok
 3. Hashtags #MYCarina #WeCareWeLove (pastikan post anda adalah umum).

Terma & Syarat

 1. Tempoh kempen: SEKARANG- 30 April 2023
 2. #300 #Penilai Terbaik akan dipilih untuk MENANG 3 Bulan Bekalan Rumah Carina bernilai RM150. Kami akan screenshot pemenang dan umumkan pemenang di halaman Facebook kami bermula dari Feb 2023. Sila nantikan!
 3. Hadiah tidak boleh ditukar, tidak boleh dipindah milik, dan tidak boleh ditebus dengan wang tunai atau hadiah lain. Kami berhak untuk mengubah suai dan meminda terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.
 4. Resit WAJIB ditunjukkan untuk menuntut hadiah.
 5. Setiap pemenang hanya sah untuk menuntut sekali sahaja, Nama & resit Pembelian yang sama tidak dibenarkan.
 6. Resit pembelian sah dari 1 Jan 2023- 31 April 2023 sahaja.
 7. Baucar tunai bernilai RM150 adalah untuk pembelian produk CARINA sahaja, setiap baucar tunai RM50 hanya sah selama 1 bulan.
 8. Carina berhak untuk mengubah suai dan meminda terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.


Review Carina

Zati lebih gemar menggunakan Carina wipes atau tisu basah. Sebab ianya mudah dan cepat. Kenapa Zati kata mudah dan cepat? Contoh nya kalau kita makan diluar, tempat basuh tangan jauh atau tiada, jadi kita boleh gunakan tisu basah sahaja.

Tissue wallet pun senang nak dibawa kemana mana kerana saiznya yang kecil dan kompak. Kitchenware pula, bukan hanya boleh cuci dapur sahaja. Zati juga gunakan untuk mengelap kabinet televisyen dan juga speaker. Jangan risau, tisu dapur Carina ni tidak akan mencalarkan permukaan yang dicuci.

 Korang yang nak dapatkan produk Carina boleh dapatkan di pasaraya berdekatan ataupun secara online. Kalau dah dapatkan Carina Gift Box ni, jangan lupa join Review & Win tu! Manala tahu rezeki kan. Selamat mencuba!

#MildAndGentle #comfortable #pure #SoftAndTender #CarinaMalaysia #CarinaCares #HealthyTissue #VITAMEDIA #CARINA #WeCareWeLove #beautytissue #BetterLife #CarinaMY #MYCarina #Tissue #CarinaTissue #handkerchieftissue #handkerchief #VirginPulp #PurePulp #Wallettissue #CarinaLavender #CarinaGreentea #CarinaRose #CarinaEveryday #CarinaPure #CarinaCaringLife #CarinaForAll #BetterwithCarina #CarinaFamily #Carina100natural #CarinaNature


Post a Comment

1 Comments

 1. Sally kalau nampak tisu jenama Carina, Sally beli sbb tertarik dengan pembungkusan yang menarik berwarna ungu dengan pokok bunga Lavender. I is tak boleh tgk purple kalerrr~ hahaha

  ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila berikan komen anda. Jemput follow blog ini ye!