Showing posts from 2021Show all
Hilangkan Bosan Dan Stress Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)

Sebut sahaja PKP mesti ramai yang stress kan? Sabar, jangan stress semasa PKP ni. Cuba kita pandang dari sudut positif, banyak faedah nya bila kita disuruh duduk rumah. Salah satu nya, dapat mengeratkan kembali hubungan antara su…

DelyvaNow Platform Penghantaran Semua Dalam Satu Yang Pintar, Mudah & Cepat

DelyvaNow adalah platform dalam talian yang mengumpulkan banyak pilihan penghantaran kurier dengan harga pos yang lebih murah. Ini bermakna anda masih menggunakan perkhidmatan dari kurier seperti Poslaju, DHL, Posmoto, Aramex, C…

Cara Mudah Isi Info Tax Di Google Adsense Malaysia (Bloggers/Youtubers)

Assalamualaikum semua.Korang dah selesai isi ke info tax dalam adsense tu? Kalau belum, lebih baik cepat isi atau update tax info korang tu.Kalau korang buka laman adsense korang, mesti korang akan ada dapat info tax ni di bahagi…

Side Income Dengan Aplikasi JAG!

Sebut je side income mesti ramai yang berminat kan? Yelah, sape yang taknak tambah pendapatan kan.Zati yakin messti ramai yang dah tahu tentang aplikasi JAG ni. Aplikasi JAG ni adalah satu platform dimana kita hanya perlu tengok …

Drama TV3 - Covid Oh Covid (Full Episod)

'Covid Oh Covid'disiarkan di slot Lestary TV3. Dibintangi oleh Umie aida, Nora Danish, Tony Eusoff, Adibah Noor, Tiz Zaqyah, Nabila Huda dan ramai lagi. Drama arahan Izuan Mokhtar, terbitan Rumah Karya Citra. Bersiaran mu…

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021

29 Best Blogs You Need To Follow in 2021 | Menarik kan bila baca tajuk artikel kali ini.Kali ni Zati nak senaraikan top blogger Malaysia tahun 2021.Jom tengok list nya dibawah ni. Ini adalah senarai blogger Malaysia yang terke…

Adsense Ad Code Converter

Ad Converter ni adalah untuk convert kan code iklan adsense korang tu. Sebab nya, ada sesetengah blog, bila dah masukkan code iklan tu, tapi iklan tak muncul kat page korang kan? Mungkin sebab code dia problem. Bila dah convert …

Rahsia Keperibadian Pada Tubuh

Setiap manusia mempunyai bentuk tubuh yang berbeza.Begitu juga dengan keperibadian seseorang juga berbeza-beza.Tapi, bagaimanakah cara untuk kita mengetahui keperibadian seseorang dengan hanya melihat pada tubuh? Ada juga yang bo…

12 Fungsi Google yang Mungkin Anda Belum Tahu

12 Fungsi Google Yang Mungkin Anda Belum Tahu | Google bukan sahaja digunakan untuk ejen carian, tetapi ianya ada fungsi "tersembunyi" yang mungkin ramai belum tahu atau dah tahu.Ada banyak fungsi google yang mungkin k…